Instalatii de forat Foreze Verticale Foreze Orizontale de vanzare
Utilaje de forare noi. Masini si Echipamente de foraj

instalatii de foraj

Instalatii de forat, foreze, sonde, echipamente pentru foraj puturi, sonde de mare adancime, utilaje de forat, foreze verticale, orizontale, statii de forat puturi pentru apa, fantani, alimetare cu apa, sistem hidraulice, circulatie directa si circulatie inversa, Instalatii de foraj Pompe, Electromompe sumersibile, utilaje foraje puturi, foraje puturi pentru apa, echipamente puturi, dotari fintani, apa potabila sisteme pompe forari pentru apa din subteran.

Compania noastra importa masini si echipamente de foraj puturi, forari fantani, foreze pentru foraje puturi pentru apa, echipamente pentru foraje de mica si mare adancime, utilaje pentru denisipari, intretineri puturi,masini de forat fintani, foreze verticale pentru forari fantani,alimentare cu apa, utilaje instalatii.

utilaj de forat


Oferim solutii tehnologice de ultima ora pentru domenii precum: foraj, forari verticale, forari orizontale, constructii, drumuri, alimentari cu apa, industria energetica, industria extractiva si industria de prelucrare.

Importam diferite branduri internationale de renume din domeniul masinilor si instalatiilor de foraj, echipamentelor pentru constructii, foraj, cariere, alimentari cu apa, industria energetica, extractie titei si minerit.

Oferim utilaje echipamente si instalatii pentru foraje puturi apa, instalatii pentru foraje geotehnice si geologice, instalatiimicropiloti, sonde pentru titei. Sisteme de foraj: carotaj mecanic continuu, foraj rotativ cu circulatie directa si inversa si foraj rotopercutant. Instalatii de foraj rotativ cu circulatie directa sau inversa cu aer sau noroi, putand lucra in sistem roto-percutant, dar si cu snecuri. Utila pentru executia forajelor de apa, geotermale, carotaj mecanic si carotaj cu cablu, foraje seismice.

PRODUSE

 • Utilaje pentru foraje hidrogeologice
 • Masini pentru foraje puturi
 • Foreze verticale pentru sapat fantani de mare si mica adancime
 • Echipamente pentru deznisipari si intretinerea putirilor
 • Masini pentru penetrari statice si dinamice
 • Utilaje pentru studii de foraje
 • Instalatii pentru studii Geofizice
 • Foreze verticale pentru studii hidrologice
 • Sonde de mare adancime pentru titei
instalatii de forat


Avem expertiza, experienta precum si o gama completa de echipamente profesionale pentru a oferii orice tip de utilaj in acest domeniu.
Oferta de vanzare foreze pentru foraje specialeforaje geologice geotehnice hidrogeologice piloti si micropilotiforaje de mediu si pentru pompe de calduraproiectareautorizaredeznisipari si reabilitari de sondemontaj de pompe submersibile si de suprafata. Instaltii de foraj pentru alimentari cu apa mare medie si mica adancime denisipari lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie lucrari de foraj orizontal dirijat si de investigatie nedistructiva executie foraje de mica medie si mare adancime pentru apa potabila minerala si termala executie foraje de studii.

Utilaje pentru Constructii

Caterpillar, JCB, Komatu, Case, Liebherr, Volvo, Hitachi, Terex, New Holland, Atlas Copco, Man, Cat, Ingersoll, Demag, Baumag, Wirt, Zeppelin, Piccini, Jcb, Honda, Endress, Stabila, Mercedes, Iveco, COPMA, Hyundai, Sennebogen, Kobelco, Liebherr, Potain, Alimak, Dynapac, Atlas Copco, Stetter, Sandvik, Vogele, Snowkey, Sany, Daewoo, Hyster, Bobcat, Grove, Konecranes, Soilmec, Terex, Belle

Avem clienti din toata tara:

Alba Iulia Alexandria Arad Bacau Baia Mare Bistrita Botosani Braila Brasov Breaza BUCURESTI Buftea Busteni Buzau Calarasi Campina Campulung Muscel Cluj Napoca Comarnic Constanta Craiova Curtea de Arges Deva Drobeta Turnu-Severin Focsani Galati Giurgiu Hunedoara Iasi Ilfov Mangalia Miercurea Ciuc Navodari Oradea Otopeni Piatra Neamt Pitesti Ploiesti Predeal Ramnicu Valcea Resita Roman Satu Mare Sfantu Gheorghe Sibiu Sinaia Slatina Slobozia Suceava Targoviste Targu Jiu Targu Mures Timisoara Tulcea Vaslui Vatra Dornei Zalau

DATE SOCIETATE

 • SC UTILBEN SRL
  Adresa: str Avram Iancu 407280, Floresti, Cluj, ROMANIA
  RO18643343
  J30/431/2006
  CONT IBAN: RO13BTRL01301202A34419XX
  Banca Transilvania, Cluj-Napoca

CONTACT

 • VANZARI: 0264.266.123 
  Mobil: 0720.546.006

  Fax: 0372.870.065
  office@utilben.ro